Skip to content

Motellet

Lundqvist Stugmotell är ett familjeföretag som idag drivs av Thord Lundqvist, men grundades av Thords föräldrar Gunborg och Ernfrid Lundqvist i mitten på 1950-talet. I företaget arbetar Thord och dottern Maria.

Motellet
Information

I begynnelsen stod några småstugor och ett ”servicehus” ute på gården, men under mitten på 1970-talet och till mitten på 1980-talet byggdes de tre befintliga stuglängorna med totalt 12 stuglägenheter och 36 bäddar. Vi försöker underhålla stuglägenheterna och hoppas att våra gäster ska vara nöjda med sitt boende. Alla stuglägenheter är utrustade med husgeråd, pentry, wc, dusch, tv, mikrovågsugn, kaffebryggare/perkulator. Valfrihet av boendeform gör motellet lite unikt. Hos oss kan Du välja om du vill att sänglinne, handdukar och utstädning ska ingå eller om du vill stå för den biten själv. Du kan t ex välja att stå för sänglinne själv, men köpa till utstädning etc.

Trädgården

I trädgården har vi placerat ut bord, bänkar och grillar (sommartid). Dessa är till för Er och det är varsågod att använda dem.

Motellet
Motellet
Husdjur

Husdjur är OK att ha i några av våra stuglägenheter. Vissa stuglägenheter är dock allergisanerade och för att det inte ska ske ett missöde är det viktigt att Ni uppger om ni har något husdjur med Er, oftast brukar vi komma ihåg att fråga, men skulle vi ha missat det så vore vi tacksam om Ni meddelar oss. Vi håller samma standard i alla våra lägenheter så det finns ingen risk att Ni som har erat husdjur med Er skulle få ett ”sämre rum” för den sakens skull.

Rökning

I Sverige är rökning på offentliga platser förbjudet enligt lag. Lundqvist Stugmotell är en offentlig plats och det är alltså förbjudet att röka i stuglägenheterna!!

I de allergisanerade lägenheterna är det inte OK att bo om man är rökare, pga den enkla saken att röken stannar kvar i Ditt hår och på Dina kläder när Du har fimpat cigaretten ute i askkoppen. De allergena ämnena i röken följer alltså med Dig in i lägenheten igen och dessvärre stannar de när Du åker vidare,..

Detsamma gäller med husdjur, om vi har glömt att fråga om Ni är rökare, vänligen meddela då detta så att det inte sker ett missöde!

Helst ser vi att Ni röker ute i trädgården och fimpar i avsedda askkoppar, dock kan vi överse om vädret är bedrövligt att Ni föredrar att sitta på altanen under tak. Dessa gånger är det väldigt viktigt att dörren till stuglägenheten är stängd, likaså fönstret till badrummet och grannens badrumsfönster! Skulle grannens badrumsfönster vara öppet, vänligen gå då till en ”säker” plats för att röka.

Motellet